20 oktober
Elk jaar krijgen meer dan 40.000 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Zo wordt bijna iedereen vroeg of laat geconfronteerd met kanker, rechtstreeks of in zijn omgeving. Gelukkig overleven steeds meer mensen de ziekte.

Elke derde donderdag van oktober organiseert ‘Kom op tegen Kanker’ de Dag tegen kanker, samen met meer dan 100 ziekenhuizen en zorgorganisaties. Ook in az Sint-Blasius zetten de medewerkers van de dienst oncologie hun schouders onder dit initiatief en organiseren tal van initiatieven voor mensen met kanker en hun naasten. Net zoals de voorbije jaren, zamelden de initiatiefnemers van de Grembergse Sneukeltocht afgelopen zomer een mooi bedrag in tijdens hun gezinswandeling.

Dit bracht een fantastisch bedrag van 4365 euro op. De organisatoren financieren hiermee een groot deel van de verwenactiviteiten voor kankerpatiënten.

 

Van harte dank aan de medewerkers en organisatoren van de Sneukeltocht voor deze mooie bijdrage! Maar ook dank aan de vele sponsors en deelnemers van de Sneukeltocht.

We kijken al uit naar de volgende editie.

Zoeken

Dekenaal nieuws