Ensemble Cuerdas
Op vrijdag 30 juli 2021 geeft het duo Cuerdas een concert in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Dendermonde, met Hannelore Devaere op de barokharp en Philippe Malfeyt op barokgitaar en luit.

Het repertoire komt uit de Spaanse, Italiaanse en Engelse barokperiode met werk van Ribayas, Santa Cruz, Corbetta, Eccles, Lawes en Vivaldi. Het concert wordt gehouden in het kader van het openstellen van religieuze gebouwen voor culturele activiteiten en is voorzien van 20u00 tot 21u00 (deuren open vanaf 19u30).

U kan vanaf dinsdag 29 juni 2021 voor dit concert inschrijven bij Toerisme Dendermonde op de Grote Markt. Het concert is gratis en nadien wordt een klein streekhapje en -drankje aangeboden.

Opgelet: de capaciteit is beperkt tot maximum 150 personen dus snel inschrijven is de boodschap!

Ook over de toekomstige activiteiten van Toerisme Dendermonde in onze kerken zullen we u via deze website informeren.

Dekenaal nieuws