Werken aan en in de Onze-Lieve-Vrouw van 7 Weeën en Sint-Jozefkerk (Schoonaarde)

BERICHT VAN DE KERKRAAD

Na vele jaren van geduldig wachten gaan de restauratiewerken van onze kerk eindelijk van start.

In een eerste fase wordt het dak en de buitenkant grondig onder handen genomen. Later wordt de elektriciteit volledig vernieuwd. Na al het ruwe werk wordt het gebouw, zowel aan de binnen- als buitenkant geschilderd.

Ondertussen worden ook de schilderijen gerestaureerd.

Deze werken kunnen 180 werkdagen duren en uit veiligheidsoverwegingen wordt onze kerk gedurende deze periode gesloten. De kerkraad hoopt dat ook het subsidiedossier van de verwarming in die tijd wordt goedgekeurd zodat ook die werken kunnen meegenomen worden.

Als alles goed verloopt zullen we in de eerste maanden van 2020 opnieuw eucharistie kunnen vieren in een mooi gerestaureerde kerk en dat is onze diepste wens…

Annie Van den Berghe