Viering Sint-Hubertus Sint-Egidiuskerk (Sint-Gillis-Dendermonde - Sint-Gillis-Buiten)

VIERING SINT-HUBERTUS 28-10-2018

De Sint Hubertusviering werd terug een onvergetelijk moment, met prachtige muziek gebracht door vier hoonspelers: Ernest Maes en zijn vrienden. Met een nieuw gecomponeerde Hubertus viering van de Heer R. Verhelst.  Dank ook aan die lieve dame die met een, Bengaalse Oehoe in kerk aanwezig was.  Tijdens de viering mochten wij even halt houden bij het leven van de H. Hubertus en bij onze zorg voor de schepping en het leven. Er was ook de broodwijding.  Na de viering werden de broodjes met elkander gedeeld. Kinderen en volwassen brachten hun lievelingsdieren mee die na de viering werden gezegend.  Tot slot was er nog het aangename samenzijn met een wildhapje en een passend Sint Egidiusbiertje.  Dank aan de vele vrienden die hebben meegeholpen aan het goede verloop van de viering.

Pastoor Paul