Viering Christus Koning Sint-Egidiuskerk (Sint-Gillis-Dendermonde - Sint-Gillis-Buiten)

Een jeugdig gebeuren. Chiro Keale en Chiro Bobo, de fanfare Kreaboem vierden samen het feest van Christus Koning. De feestdag begon in de kerk. Een massa kinderen en jongeren waren er aanwezig. ‘Samen bouwen aan een wereld van vreugde en vrede’ was het thema. Een mooie viering met passende teksten en gezangen. Nadien was er een uitgebreide snoepjesreceptie waarvoor de dames van Samana zich hebben ingezet. Onder begeleiding van Kreaboem trok de ganse groep kinderen en jongeren naar het Chiroterrein van Chiro Kreale voor nog een spetterend programma! Dank aan allen en een heerlijke toekomst voor de Chirogroepen van Sint Gillis!