Terugblik Lichtmis - Sint-Ursmaruskerk (Baasrode)

Zaterdag 2 februari vierden we met velen Lichtmis in de Sint-Ursmaruskerk van Baasrode. Zes snaren van een gitaar waren genoeg om iedereen te beroeren. Het intredelied ‘Samen zijn wij het huis van de Heer’ klonk overtuigend. De vormelingen brachten kaarsjes aan en gaven het licht door aan de ouders die hun kindje lieten zegenen door pastoor Paul. Ondertussen toverde Jasper knappe muziek uit zijn gitaar. Een hele schare kinderen bracht de vrede naar de aanwezigen. Het slotlied ‘Geef de kinderen een wereld waar het goed is om te blijven’ klonk bijzonder gevoelig. Zeer actueel momenteel met de spijbelende scholieren voor het klimaat.

Na de viering was het pannenkoeken smullen. Tot alles op was. Iedereen genoot zichtbaar, de kinderen niet het minst!

Dank aan allen die meewerkten aan deze sfeervolle viering en aan de receptie. Dank ook aan alle aanwezigen. Moge het licht van Lichtmis blijven schijnen over onze kinderen!

Bekijk hier alle foto's