Samana 'Dag van de chronisch zieke mensen 13-10-2019 om 11u Sint-Egidiuskerk (Sint-Gillis-Dendermonde - Sint-Gillis-Buiten)

Op zondag 13 oktober hebben we aandacht voor ‘De dag van de chronisch zieke mensen’ (voorheen de Nationale Ziekendag). Laat ons dan ook deze dag verbonden voelen met zij die geconfronteerd worden met lijden en ziekte. De H. Eucharistieviering staat in het teken van de problematiek van zieken en hun omgeving. Deze aangepaste mis met mooie muzikale uitvoering heeft plaats in de St.Egidiuskerk (Centrum) te St.Gillis-Dendermonde om 11 u. Wij vragen dat ook de kernleden en leden van Samana die dag zouden aanwezig zijn als attentie dat ze zich betrokken voelen bij deze problematiek. Iedereen is welkom. Na de dienst wordt er een receptie aangeboden, achteraan in de kerk.