Ontmoetingsfeesten - Baasrode

Een dankwoordje van de voorzitter

Dag allemaal

De 23ste editie van de Ontmoetingsfeesten zit er op.

Mede dankzij jullie medewerking kunnen we terugblikken op een heel geslaagde editie.

Met een sfeervolle en spannende opener als “de Avond van de Vrijwilliger” op vrijdagavond met 8 petanqueploegen en met heel wat “stuurlui aan wal” was de toon gezet.

De mis op zaterdag met o.a. een eerbetoon aan Agnes en Louis, voor hun jarenlang engagement (dit naar aanleiding van hun verhuis naar Dendermonde) raakte bij vele aanwezigen een gevoelige snaar. Gelukkig kon dit doorgespoeld worden tijdens de heel verzorgde receptie na de viering.   

Zondag was er dan het traditionele “restaurant” met de unieke gelegenheid om bij een goed glas en een lekkere maaltijd, mensen van allerlei slag te kunnen ontmoeten, in een ontspannende sfeer. En ook het weer zat weer mee zodat de tenten op de Parking weer hun dienst hebben kunnen bewijzen.  Met zo een 200 eters geen overbodige luxe!

Maar enkel via JOUW steentje is ons initiatief kunnen slagen! We willen je daarvoor heel hartelijk bedanken voor JOUW medewerking, onder welke vorm dan ook! Ik zou te veel namen moeten noemen, maar elk van jullie weet genoeg wat haar of zijn bijdrage geweest is.  Zonder jouw hulp moesten we er gewoon niet aan beginnen en jouw medewerking en inzet appreciëren we dan ook enorm.

Om te besluiten zou ik dan ook willen vragen om het 1ste weekend van september 2020 nu al te prikken zodat we ook volgend jaar onze beste krachten kunnen bundelen om er voor de 24ste keer tegenaan te kunnen gaan.

Hartelijk DANK!

Tony

Bekijk toch zeker ook de foto's