Doopsels in de maand oktober

'Bekeer u en was al uw zonden weg in de bron van reinheid; het koninkrijk is nabij. Kom tot mij en laat u wassen in de wateren van deze stroom, als symbool van de innerlijke reiniging van de ziel.'
Johannes de doper

Namens de Parochie in Dendermonde danken en feliciteren wij de ouders, peters en meters voor hun engagement om deze kinderen gelovig op te voeden. Jullie kiezen ervoor om deze kinderen thuis te laten komen in een gemeenschap van mensen, de Kerk, verenigd rond God en Jezus. Een gave en opgave.

De voorbije maand werden onderstaande jongens en meisjes opgenomen in onze  geloofsgemeenschap.

Zondag 4 oktober 2020 in de Onze-Lieve-Vrouwekerk (dekenale kerk)

Arthur De Pauw, zoon van Eva Boelaert en Cédric De Pauw, uit Dendermonde.
Oscar Rogiers, zoon van Anneleen Van Cauteren en Wouter Rogiers, uit Oudegem.
Mare Sarens, dochter van Lien Rogiers en Wim Sarens, uit Buggenhout.

Zaterdag 10 oktober 2020  in de Sint-Apolloniakerk (Appels)

Emily De Meester De Wilde, dochter van Dietlinde De Wilde en Dirk De Meester, uit Dendermonde.

Zondag 18 oktober 2020 in de Sint-Margaretakerk (Grembergen)

Manon De Smedt, dochter van Sofie Praet en Pieter De Smedt uit Grembergen.

Door de verstrengde corona-maatregelen kunnen er tot alvast  half december geen doopvieringen plaats hebben. De geplande vieringen worden uitgesteld naar een latere datum.