Restauratie Schoonaarde
Wellicht heb ook u zich al eens afgevraagd: ”Hoe zou het nu met de kerk van Schoonaarde zijn? Wat gebeurt daar binnen allemaal? Wanneer kunnen we er nog eens binnen gaan?”

Een kerk grondig renoveren is een werk van lange adem en vraagt van ieder van ons een grote dosis vertrouwen, geloof en geduld en dat is niet altijd eenvoudig.
Graag willen wij u de kans geven uw vragen en twijfels met ons te delen en willen wij proberen u zo goed mogelijk een antwoord te geven.

Daarom nodigt de kerkfabriek alle geïnteresseerde parochianen van harte uit om een kijkje te komen nemen naar de reeds uitgevoerde restauratiewerken en te vernemen wat nog op voltooiing wacht. Wij zetten onze kerkdeuren wagenwijd open op kermiszondag 19 september van 10 uur tot 12 uur.

De leden van de kerkraad zullen u verwelkomen en van harte uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.
Wij hopen dat door dit opendeurmoment de banden met de kerkplek weer wat opgesmukt worden en we elkaar eindelijk weer eens kunnen ontmoeten op vertrouwd domein.

We wensen ieder van u een aangenaam kermisweekend en heten u van harte welkom!
 De kerkraad.

Dekenaal nieuws