23ste Ontmoetingsfeesten (Sint-Urmaruskerk - Baasrode)

Parochiale Werken vzw Baasrode nodigt u en uw familie uit op de 23ste keer de Ontmoetingsfeesten in Baasrode.

Op vrijdag 30 augustus organiseren we in het parochiecentrum een ‘Ontmoetingsavond’ voor alle vrijwilligers van Baasrode met een petanquetornooi en praatcafé.

Aanvang 19 uur op de parking en in de lokalen van parochiecentrum ‘Ontmoeting’.
Inschrijvingen binnen tegen 15 augustus bij jopi@telenet.be en hilde.biesemans@telenet.be

Op zaterdag 31 augustus is er om 18 uur de ‘Ontmoetingsviering’ in de Sint-Ursmaruskerk met aansluitend een receptie aldaar, aangeboden door de geloofsgemeenschap.

En op zondag 1 september is er dan het ‘Restaurant’ in het parochiecentrum.

Eén prijs voor alle menu’s:

• volwassenen: 17 EUR
  • kinderen: 10 EUR

A. Kalkoenfilet champignonsaus
B. Varkenswangetjes Vicaris Tripel
C. Kabeljauw in wittewijnsaus
D. Penne met groenten en quorn

De menu’s A en B worden opgediend met kroketten, menu C met puree; alle menu’s sla inbegrepen

Dranken en ijs tegen gezinsvriendelijke prijzen
Betaling ter plaatse

Welkom en smakelijk

Je kan bij ons terecht om 11u30 of 13u. Inschrijven voor dinsdag 27 augustus bij Odette De Smedt, Bookmolenstraat 150 Baasrode. Tel.: 052 33 39 87. Of bij Agnes Cayet, Sint-Ursmarusstraat 50 Baasrode. Tel.: 052 33 43 80. vercay@skynet.be

Weer een uitgelezen kans om mekaar in een ongedwongen sfeer te kunnen ‘ontmoeten’.

Prik alvast deze data in je agenda.
Iedereen van harte welkom!