Inschrijvingsformulier

Velden aangeduid met * zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens
Overleg rond communicatie
Je kan meerdere kerkgemeenschapppen, waarbinnen je actief, bent aanduiden.
Vb. Eetfestijn
15,00 euro
8,50 euro

Over te schrijven op rekening BE00 0000 0000 0000 - met vermelding van NAAM, VOORNAAM en EETFESTIJN

Toestemming & Privacyverklaring

Mijn persoonsgegevens en, indien van toepassing, de gegevens van personen opgegeven door de aanvrager, mogen verwerkt worden in een bestand met als doel de deelname aan de aangeduide activiteit mogelijk te maken.

Ik stem ermee in dat mijn naam en, indien van toepassing, de namen opgegeven bij deze inschrijving, gepubliceerd worden in publicaties van de parochie, het parochieblad, Kerk & Leven enz. of websites van de parochie naar aanleiding van deze activiteit.

Ik geef toestemming tot het maken en gebruiken van foto's en beeldfragmenten voor gebruik in publicaties van de parochie, het parochieblad, Kerk & Leven enz. of websites van de parochie naar aanleiding van deze activiteit.

Ik geef toestemming dat parochiaal nieuws aan mij wordt bezorgd.

Je bent bijna klaar!

Controleer of alle gegevens, aangeduid met "*", correct ingevuld zijn.
Vink hieronder de reactietest aan en druk vervolgens op de knop "Voobeeldweergave".
Als er na enige seconden niets gebeurd controleer dan nogmaals het formulier, niet of verkeerd ingevulde velden zijn rood omlijnd.

Controleer bij de voorbeeldweergave nogmaals alle ingevulde gegevens en druk op verzenden om de inschrijving door te sturen.

Eventjes geduld, je gegevens worden verwerkt. Klik niet meteen terug op verzenden.

Je inzending is volledig verwerkt van zodra het bevestigingsscherm opent, daarnaast ontvang je hiervan ook nog een bevestigingsmail.